Po raz kolejny możemy pomóc podopiecznym Fundacji Obudź Nadzieję, którzy potrzebują wsparcia, by wyjechać na zimowisko w Kalwarii Kaszubskiej. Dzięki Biało-Zielonemu wsparciu dzieci ze środowisk zagrożonych wykluczeniem społecznym, podopieczni placówek opiekuńczo-wychowawczych, a także dzieci w kryzysie i trudnej sytuacji życiowej będą miały możliwość wziąć udział w obozie. Cel to brakujące 4 tysiące złotych. Zachęcamy do udziału w zbiórce!

Fundacja Obudź Nadzieję organizuje wyjazd na zimowisko  w Kalwarii Kaszubskiej.  Organizatorzy przygotowali dla swoich podopiecznych atrakcyjną formę wypoczynku, chcąc by dzieci mogły jak najpełniej skorzystać z czasu wolnego, poznać nowe miejsca, aktywnie spędzić czas.  Na miejscu będą miały basen, kino, stok narciarski i halę sportową.

– Chcemy także zapewnić dzieciom wyjście do cukierni w ramach podwieczorków, wyjście do pizzerii, organizacja kuligu i ogniska. Wszystkie te atrakcje wymagają nakładów finansowych,  na które nie starczy nam środków. Z naszych środków opłaciliśmy dzieciom pobyt w przestronnych, ładnych domkach, zapewniliśmy kadrę pedagogiczną oraz profesjonalnego trenera – powiedział przedstawiciel Fundacji Obudź Nadzieję.

Kibice Lechii wielokrotnie udowadniali, że chętnie pomagają innym. Liczy się każdy gest!

Pod tym linkiem możecie wesprzeć naszą zbiórkę-  https://zrzutka.pl/jcfcd2💚

2019-02-01T19:31:31+00:00